במדעי התזונה B.Sc
-
סוג הלימודים במוסד:
לימודי תעודה
-
אזור גיאוגרפי:
שפלה
תואר ראשון במדעי התזונה – B.Sc במרכז האקדמי פרס מעניק לבוגריו ידע אקדמי ומעשי נרחב ומגוון בתחום התזונה מתוך מטרה להכשיר את הדור הבא של דיאטנים קליניים ותזונאים בקהילה ובמדע, אשר הביקוש להם בישראל הולך וגובר. תכנית הלימודים, נבנתה בצורה ייחודית, תוך שילוב ידע כללי נרחב בתחום מדעי התזונה, עם התמקדות ספציפית בתחומים קליניים.
במרכז האקדמי פרס הסטודנט יוכל למצוא את כל היתרונות החשובים כמו:
◄ סיוע במציאת עבודה!
◄ עזרה בחיפוש וקבלת מלגות!
◄ תעודה מקצועית אשר מהווה יתרון ברור בשוק העבודה!
◄ מרצים מהשטח אשר עוסקים בתחום באופן יומיומי ומעניקים יחס אישי!
במסגרת התואר קיים מסלול “תואר פלוס” שהוא מסלול ייחודי למרכז האקדמי פרס. המסלול מעניק ללומדים בו תעודה יישומית הניתנת בנוסף ובמקביל לתואר. תעודה זו מעניקה יתרון משמעותי בשוק העבודה ותוספת ייחודית למיומנויות הבוגרים.
הנחיית קבוצות: מטרת קורס זה היא להקנות מיומנויות בהנחיית קבוצות פסיכו-חינוכיות ובשיטות הדרכה קבוצתית באמצעות עיבוד חומר תיאורטי והתנסות אישית בהנחיה. הקורס מבוסס על ידע תיאורטי ומעשי בנושא. הקורס בשיתוף עם מכללת גישות.
מחקר קליני:CRA
מטרת הקורס היא להקנות כלים ועקרונות לניהול וביצוע מחקרים רפואיים בבני אדם בהתאם להנחיות הGCP הבינלאומיות ונוהל משרד הבריאות הישראלי. ההיכרות עם התהליכים והפרקטיקה יקנו יתרון משמעותי בהשתלבות בעולם המחקר הקליני. הקורס בשיתוף עם ביה”ח קפלן וללא עלות נוספת מצד הסטודנטים לתואר במדעי התזונה.
קורס הכנת מזון – במטבח התזונתי עם מיכל אנסקי:
בואו לגלות מה קורה כשמדעי התזונה פוגשים את עולם הגסטרונומיה, וללמוד טכניקות בישול המתאימות למטבח המודרני הבריא. במסגרת קורס הכנת מזון אשר לומדים הסטודנטים בשנה השלישית, נלמד איך לשלב גסטרונומיה ובישול עם עולם התזונה הבריאה. המפגשים יכללו ניסויים תזונתיים והכנה של מתכונים.
3 שנים, 3 סמסטרים בשנה, 4 ימי לימוד.
◄ בגרות מלאה בממוצע 90 + ציון פסיכומטרי של 600.
◄ לבעלי זכאות לבגרות אשר לא עומדים בשאר הפרמטרים יוכלו להתקבל על בסיס מכינה ייעודית לתזונה.
השאר/י פרטים ללא כל התחייבות וקבל/י את כל המידע אודות .B.Sc במדעי התזונה במרכז האקדמי פרס ברחובות.