קצבים מקצועי
-
סוג הלימודים במוסד:
לימודי תעודה
-
אזור גיאוגרפי:
גוש דן,חיפה והסביבה
כיום גוברת הדרישה משפים וטבחים להתמחות בתחום הקצבות ולגלות הבנה בתהליכים מקצועיים בטיפול בבשר. כמו כן, הדרישה לקצבים מקצועיים בשוק העבודה הולכת וגדלה, בין היתר עקב עלייה בהיקפי מכירות הבשר בשוק הישראלי.
85% מצרכני הבשר הטרי סומכים על הקצב באטליז שבו הם נוהגים לקנות, ורואים בו גורם מוסמך ואמין ביותר לקבלת המלצות על רכישת הבשר והטיפול בו לאחר הקנייה, ועל מנת להפיק את המרב ולהתמקצע בענף צריך לרכוש כלים ושיטות מתקדמות לניהול ,תכנון ומעקב מקצועי קורס זה מהוה את תשתית הידע שלך להצלחה .
הקורס המקיף והמקצועי ביותר שהתקיים עד כה בתחום לקצבים, שפים, טבחים, בניהול שרשרת המזון.
• מבוא לקצבות מקורות הבשר בישראל
• מקומו של הקצב בשרשרת המזון, האנטומיה של הבשר
• טכניקות עבודה מתקדמות.
• תברואה והיגיינה, תזונה ובשר, פירוק בקר, פירוק בעלי הכנף, יזמות, בטיחות, סוגי בישול של בשר
• האנטומיה/ בעלי כנף/ בקר / שיטות פירוק
• כבישה ועישון שיטות וצורות עישון חידושים
• בטיחות ותברואת מזון קצבים משרד הבריאות
• הכנת תערובות /סודות קיצור סיבי הבשר
• תכנון חכם פלנוגרמה אפקטיבית במחלקת הבשר/ מזון
קורס קצבים מקצועי מיועד לטבחים, שפים, קצבים / אטליזים, קבלני מזון, מנהלי מטבח, מנהלי חברות קייטרינג ושירותי הסעדה ,מנהלי אירועים, מנהלי מסעדות, אנשי מזון ומטבח ,אקונומים, המעוניינים להתמקצע בתחום הקצבות / בשר דגים ועופות.
- תעודת קצב מקצועי P&BM
- תעודת היגיינה ובטיחות מזון משרד הבריאות
• מתכונת: למידה פרונטלית.
• מיקום: תל אביב (כיכר המדינה)
• מסלול ערב: אחת לשבוע – 21:00-17:00
• תרגול מעשי במתחמי בשר בראשון לציון
• מצגות חומרים סרטונים 24/7 באתר מישלב
• קבלת קוד אישי פורטל קצבים ובשר 2023
• תרגול בוחן מעשי מסכם