בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה

קורס קונדיטוריה מקצועי | Pastry Chef

  • סוג הלימודים במוסד:
     לימודי תעודה ,ייעוץ והכוונה
  • אזור גיאוגרפי:
     גוש דן - תל אביב

קהל יעד:
◄ אוהבי הבצק והמתוק שמעוניינים ללמוד את תחומי הפטיסרי.
◄ קונדיטורים מתחילים שרוצים להתפתח בעבודה או לפתוח עסק.
◄ מי שמתעניינים בהסבה מקצועית, ללמוד מקצוע מבוקש ונחשק.

ייחודיות הלימודים:
◄ שיטת לימוד ייחודית מהמתקדמות בעולם, המאפשרת הבנה והטמעה איכותית ומהירה.
◄ תכנית לימוד מעשית, עבודה אישית בעמדות עצמאיות.
◄ תעודת גמר מקצועית מוערכת בארץ ובעולם.
◄ תוכנית סטאז’ בקונדיטוריות ומסעדות מובילות בארץ ובחו"ל.

זמני הלימודים:
◄ 54 מפגשים, 610 שעות אקדמיות
◄ פעמיים בשבוע
◄ מסלול בוקר/ ערב / ימי שישי

תכני הקורס:
◄ הכרת מגוון רחב של חומרי גלם וטכניקות חדשניות.
◄ הטמעת תהליכים ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
◄ עיסוק בכל תחומי הקונדיטוריה: שוקולד, בצקים, מאפים, קונפיסרי, גלידות וקינוחים.
◄ לימוד מיומנויות מקצועיות של הקונדיטורים המובילים בעולם.
◄ תרגול מתכוני דגל של הפטיסרי הצרפתי, מקלאסיקות ועד מגמות עכשוויות.

יתרונות התוכנית:
◄ קורס חדשני מקיף ומתקדם ביותר בארץ.
◄ סגל מרצים רחב מכל תחומי הקולינריה בעל ידע וניסיון בינלאומי.
◄ הטמעת הכלים הדרושים ליצור ולהתפתח בעולם המסעדנות המקומי והבינלאומי.
◄ שיטת הוראה ייחודית המאפשרת לימוד חוויתי והטמעת החומר במהירות וביעילות.
◄ חיבור לקונדיטוריה הבינלאומית עם דגש על מנות המייצגות את הקלאסיקה הצרפתית.

השאר/י פרטים ללא כל התחייבות וקבל/י את כל המידע אודות קורס קונדיטוריה מקצועי | Pastry Chef בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה.


כל מסלולי הלימוד של  בישולים - בית הספר הגבוה לקולינאריה


לימודים + נרשמים ללימודים  -כל ההצעות ללימודים בישראל יועצי הלימודים שלנו ישמחו לעזור לכם ללא תשלום בטלפון 073-2158649