קצבות בשר ועופות, שיטות חיתוך פירוק וריכוך בשר כולל ערכת קצבים מקצועית לתרגול, כולל הכשרה מקצועית בנושא היגיינה בטיחות ותברואת מזון בקצביות (בהכרת משרד הבריאות) 2 תעודות בקורס .1 תרגול מעשי פירוקים במתחמי בשר.
אזור גיאוגרפי:
גוש דן,חיפה והסביבה
תכנית לימוד מעשית Hands-on, עבודה אישית בעמדות עצמאיות. תעודת גמר מקצועית מוערכת בארץ ובעולם. תוכנית סטאז’ בקונדיטוריות ומסעדות מובילות בארץ ובחו"ל.
אזור גיאוגרפי:
גוש דן
- תל אביב
שיטת לימוד מעשית Hands-on, עבודה אישית בעמדות עצמאיות. תכנית לימוד ייחודית מהמתקדמות בעולם, המאפשרת הבנה והטמעה איכותית ומהירה. תעודת גמר מקצועית מוערכת בארץ ובעולם.
אזור גיאוגרפי:
גוש דן
- תל אביב