B.A מנהל עסקים - יזמות וניהול עסקי קולינריה
-
סוג הלימודים במוסד:
לימודי תואר ראשון ,לימודי תואר שני ,לימודי חינוך והוראה
-
אזור גיאוגרפי:
סניפים בכל הארץ
תואר ראשון מנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה
תואר אקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה, המיועד לאנשים במבקשים להשתלב בתעשיית המסעדנות, לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים מובילות.
המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה. לשעבר, המנהל הקולינרי והשף הראשי בחברת CBC – טרה, קוקה קולה ועוד וכיום מנהל פורום מזון, משקה ופודטק בלשכת המסחר ישראל-יוון.
במסגרת הלימודים, ישולב סיור מקצועי במפעלי מזון ובמסעדות ביוון.
- יזמות קולינרית
- היסטוריה של המזון בארץ ובעולם
- ניהול השירות
- חדשנות ויצירתיות בעסקים
- קורסים מעשיים בפטיסרי ובולונז׳רי – שף-קונדיטורית אסטלה
- בישול מסורתי וחדשני – דן גורמה
- אסטרטגיה עסקית
- חדשנות וניהול מזון – פודטק
- דיני עבודה
- שיווק וניהול מותג
מיועד לאנשים שרוצים להשתלב בתעשיית המסעדנות, לפתוח מסעדה/בית קפה/פוד טראק או להפוך ליזמים בקבוצות מסעדנים מובילות.